Aktiviteter

Vi øver tidligt med f.eks sko og overtøj selv og de store hjælper ofte de små. Derfor er det en god ide, at tænke på, hvilket fodtøj og overtøj I køber til jeres barn. Husk hver gang du hjælper dit barn, fratages det læring.

Vi laver en masse spændende aktiviteter i den privat pasning. Vi er kreative med krop og sjæl.

Vi elsker at være på tur og få oplevelser, finder jævnligt nye steder at udforske. Vi deltager, når nærområdet inviterer til arrangementer, dagplejedag i børnehaver, kirkens fødselsdag, jul og høst, trekantens høstfest osv. Tager afsted alene eller med legestuen som vi går i 1 gang om ugen, se program på: “Legestuen Øst” på facebook.

Jeg har en byhave sammen med en kollega, børnene elsker dette frirum, som haven er blevet. Vi har afgrøder som vi planter, plejer og høster, vi har gang i at få en pilehytte til at gro, resten er “legeområde”. Vi har som regel madpakken med derop og hvis vejret ikke helt er med os, har vi vores skønne skur, hvor vi kan være i tørvejr. Har også anlagt plantekasser hjemme i haven, hvis vi i en periode er forhindret i at komme i byhaven.

Jeg kan træffes på telefon 26661432 samt på mail: tinadybro21@gmail.com , hvis I har spørgsmål om privat pasning 9220 eller hvis I har lyst til at komme på besøg.

]